Pasibaigęs. 05-05 17:20
Betsafe-LKL
Wolves Twinsbet
97
Žalgiris
93
Pasibaigęs. 05-05 19:30
Betsafe-LKL
Šiauliai
104
Neptūnas
98
Pasibaigęs. 05-06 18:50
Betsafe-LKL
7bet-Lietkabelis
92
Nevėžis-Optibet
93
Pasibaigęs. 05-07 21:15
Eurolyga
Panathinaikos
81
Maccabi
72
Pasibaigęs. Vakar 18:50
Betsafe-LKL
Žalgiris
92
Uniclub Casino-Juventus
62
Pasibaigęs. Vakar 20:00
Eurolyga
Monaco
79
Fenerbahče
80
Pasibaigęs. Vakar 22:00
Eurolyga
Barcelona
59
Olympiacos
63
Pasibaigęs. Šiandien 18:00
Betsafe-LKL
Pieno žvaigždės
89
Rytas
124
Pasibaigęs. Šiandien 18:50
Betsafe-LKL
Šiauliai
79
7bet-Lietkabelis
87
Pasibaigęs. Šiandien 19:00
Betsafe-LKL
M Basket
81
Nevėžis-Optibet
93

Absurdas: „Sakalų“ prezidentas atleido R.Petronį dėl neva žiniasklaidai skleidžiamo melo

(15)
Kovo 27 d. 18:12
kiausas vytautas 10 geras Krepsinis.net
kiausas vytautas 10 geras Krepsinis.net
Šaltinis: Lrytas

Lietuvos krepšinio lygos (LKL) autsaiderės Vilniaus „Sakalų“ komandos prezidentas Vytautas Kiaušas iš vyriausiojo trenerio pareigų atleido Romualdą Petronį.

„Prišnekėjo žiniasklaidai neteisybės. Negalima pasakoti melo“, – savo sprendimą portalui lrytas.lt aiškino V.Kiaušas, kuris buvo nepatenkintas R. Petronio pasisakymu.

Stratego žodžiais nepatenkintas V. Kiaušas teigė, kad tokie stratego pasisakymai rodo tik situacijos neišmanymą.

„Mes turime problemų, atlyginimai vėluoja, tačiau situacija nėra tokia, kokią nupiešė R. Petronis. Ir nereikia apie atlyginimus kalbėti, jeigu ne viską žinai“, – apie ekipos finansinę padėti kalbėjo klubo vadovas, patikinęs, kad R. Petronis visą sezoną be pinigų nebuvo.

„Petroniui yra garbingai išmokama sena skola. Negalima sakyti, kad jis negauna atlyginimo. Juk mokame pinigus. Todėl negali sakyti, kad negauni nė lito, – kalbėjo V. Kiaušas – Žaidėjams, kurie labai sunkiai gyvena, yra sumokėta šiek tiek pinigų. Rugpjūčio mėnesį atlyginimai buvo sumokėti. O tiems, kurie atėjo rugsėjo pradžioje, tai pinigai už rugpjūtį ir nepriklauso.“

„Sakalų“ vadovas pasakojo, kad finansinė krizė nėra itin gili ir tikisi, kad 1991-aisiais atsiradęs klubas iš šalies krepšinio žemėlapio nedings.

„Visos kelionės yra apmokėtos. Neneigiu, kad turime skolų. Jos nėra tokios didelės, kaip, kad „Žalgiryje“, tačiau keletą mėnesių sumokėti atlyginimų negalime. Manau, kad situacija tikrai susitvarkys. Jeigu „Žalgiris“ gali žaidėjams skolas išmokėti per dvejus metus, tai ir mes galbūt susitarsime su žaidėjais. Kaip nutiks – vienas Dievas žino, tačiau turėtume susitvarkyti su viskuo“, – kalbėjo „Sakalų“ prezidentas.

Krepsinis.net turimais duomenimis, klubas iš tiesų nemoka atlyginimų. Krepšininkai kelis kartus gavo po 1000 litų, ką V.Kiaušas surinko už „Ekinstos“ nuomą. Už skolas atjungtas dujinis šildymas, buvo norima išjungti net elektrą.  

„Ilgoji pertrauka“: Lietuvos agentų darbas, vertę pakėlę LKL lietuviai, LKF galimybės „įpirkti“ aukšto lygio žaidėją, krepšininkų ilgaamžiškumas, nutekanti informacija iš klubų ir 3x3 rinktinių galimybės

15 komentarai
Naujausi komentarai (15)
Geriausiai ivertinti (15)
PRO komentarai (11)
i
Noriu gauti pranešimus apie atsakymus į mano komentarą Komentuoti gali tik registruoti portalo vartotojai.
Norėdami komentuoti prisijunkite.
Prisijungti
Komentuoti
Daugiau komentarų
Atsakyti
Penktas kėlinys