NBA pripažino klaidą: lemiamos atakos metu buvo prasižengta prieš J.Hardeną (8)

Kovo 6 d., 13:56
J.Hardenas turėjo mesti dvi baudas (Scanpix nuotr.)
J.Hardenas turėjo mesti dvi baudas (Scanpix nuotr.)
Šaltinis: Krepsinis.net

Nacionalinė krepšinio asociacija (NBA) pripažino arbitrų klaidą mače tarp Hjustono „Rockets“ ir Memfio „Grizzlies“ ekipų.

Paskutinėmis susitikimo akimirkomis Jamesas Hardenas veržėsi krepšio link ir jam per rankas sukirto Zachas Randolphas, tačiau teisėjų švilpukas tylėjo. Netrukus Marcas Gasolis pelnė 2 taškus ir taip išplėšė pergalę „Grizzlies“ komandai.

NBA konstatavo, kad teisėjai turėjo užfiksuoti pražangą ir skirti du baudų metimus į „Grizzlies“ krepšį. Dėl šios klaidos visa arbitrų brigada kurį laiką yra nušalinta nuo darbo NBA rungtynėse.

8 komentarai
Naujausi komentarai (8)
Geriausiai ivertinti (8)
PRO komentarai (6)
i
Noriu gauti pranešimus apie atsakymus į mano komentarą Komentuoti gali tik registruoti portalo vartotojai.
Norėdami komentuoti prisijunkite.
Prisijungti
Komentuoti
Daugiau komentarų
Atsakyti

Tau gali patikti