Paskutinė ataka Ispanijos čempionato finalo serijoje vėl skėlė daug diskusijų (5)

Birželio 13 d., 11:05
Teisėjų darbas lemiamais momentais Ispanijoje kelia daug diskusijų (Fotodiena.lt)
Šaltinis: Krepsinis.net

Ispanijos krepšinio lygos finalo serijoje nemažėja aistrų. Įdomu, kad jas savotiškai kursto ir teisėjai.

Antrųjų finalo rungtynių tarp Madrido „Real“ ir Barselonos „Regal Barcelona“ pabaigoje, paskutinis metimas, galėjęs persverti rezultatą (71:72), priklausė „Real“ krepšininkams.

Likus 3 sek., krepšį netaikliai atakavo Sergio Rodriguezas. Tačiau antrą šansą turėjo kamuolį puolime sugriebęs Jaycee Carrollas. Vis dėlto staigus jo metimas skriejo pro šalį.

Tiesa, gali būti, kad J.Carrollas nepataikė ne be priešininkų „pagalbos“. Po susitikimo išanalizavus vaizdo pakartojimą pastebėta, kad pagal taisykles, J.Carrollą dengusiam Joe Inglesui galėjo būti skirta pražanga. Šis aukštai iškėlęs rankas suskubo prie J.Carrollo ir „įvažiavo“ į varžovą. Vis dėlto arbitrų švilpukai tylėjo, o pats J.Carrollas neskubėjo ginčytis su arbitrais. 

Krepsinis.net primena, kad pirmame finalo mače daug diskusijų sukėlė paskutinis pergalę galėjęs lemti Victoro Sados prasiveržimas, po kurio kamuolys ne be Sergio Rodriguezo pagalbos išskriejo į užribį, tačiau teisėjas pražangos neužfiksavo ir skyrė kamuolį „Real“, taip leisdamas jiems išsaugoti pergalę.

 


5 komentarai
Naujausi komentarai (5)
Geriausiai ivertinti (5)
PRO komentarai (3)
i
Noriu gauti pranešimus apie atsakymus į mano komentarą Komentuoti gali tik registruoti portalo vartotojai.
Norėdami komentuoti prisijunkite.
Prisijungti
Komentuoti
Daugiau komentarų
Atsakyti

Tau gali patikti

Apklausa

Kas taps LKL čempionais?

Balsuoti Archyvas