Šiandien, 12:00
Olimpiada
Australija
0
Ispanija
0
Šiandien, 14:30
Olimpiada
Vokietija
0
Japonija
0
Šiandien, 18:15
Olimpiada
Prancūzija
0
Brazilija
0
Šiandien, 22:00
Olimpiada
Graikija
0
Kanada
0
Rytoj, 12:00
Olimpiada
Pietų Sudanas
0
Puerto Rikas
0
Rytoj, 18:15
Olimpiada
Serbija
0
JAV
0
07-30, 12:00
Olimpiada
Ispanija
0
Graikija
0
07-30, 14:30
Olimpiada
Kanada
0
Australija
0
07-30, 18:15
Olimpiada
Japonija
0
Prancūzija
0
07-30, 22:00
Olimpiada
Brazilija
0
Vokietija
0
07-31, 18:15
Olimpiada
Puerto Rikas
0
Serbija
0
07-31, 22:00
Olimpiada
JAV
0
Pietų Sudanas
0
08-02, 12:00
Olimpiada
Japonija
0
Brazilija
0
08-02, 14:30
Olimpiada
Australija
0
Graikija
0
08-02, 18:15
Olimpiada
Kanada
0
Ispanija
0
08-02, 22:00
Olimpiada
Prancūzija
0
Vokietija
0
08-03, 18:15
Olimpiada
Puerto Rikas
0
JAV
0
08-03, 22:00
Olimpiada
Serbija
0
Pietų Sudanas
0

Žurnalistams pratrūkęs K.Kemzūra: jūs buvote rungtynėse, kodėl manęs visada klausiate? (42) VIDEO interviu

Gruodžio 6 d., 21:50
K.Kemzūra po pralaimėjimo buvo labai piktas (BNS nuotr.)
K.Kemzūra po pralaimėjimo buvo labai piktas (BNS nuotr.)
Gustavas Klikna

Vilniaus „Wolves“ patyrė didžiausią pralaimėjimą klubo istorijoje. Sostinės klubas trečiadienį Europos taurėje 31 tašku nusileido Paryžiaus „Paris“ krepšininkams (79:110), o po mačo Kęstutis Kemzūra buvo ir nusiminęs, ir emocionalus.

„Neturiu daug ką pasakyti. Nuo antrosios antrojo kėlinio pusės Paryžiaus komanda perėmė iniciatyvą, nes mes skubėjome, priėmėme negerus, prastus sprendimus. Mūsų problema buvo gynyba greitose atakose, ypač antrajame kėlinyje. Mes negalėjom jų sustabdyti. Jie turėjo puikų vakarą atakuojant krepšį, Bandėme kautis, bet to neužteko. Tai yra didžiulis nusivylimas, sveikinimai Paryžiaus komandai, mums nepavyko jų sustabdyti“, – sakė treneris.

„Wolves“ mačą pradėjo pakiliai – 11:5, tačiau vėliau sugėrė spurtą 2:19 ir pradėjo byrėti (13:24). Skirtumas prieš pertrauką galiausiai išaugo iki triuškinančio (35:58). Paklaustas, kas nutiko komandai tuo metu, K.Kemzūra pratrūko.

REKLAMA

„Jūs buvote rungtynėse, kodėl jūs visada manęs klausiate, kas buvo? Ar aš tik vienas buvau tose rungtynėse?“, – emocingai kalbėjo specialistas.

Žurnalistui įsiterpus, kad treneris už žurnalistus geriau mato rungtynes, K.Kemzūra atšovė.

„Ne, jūs ekspertai esate, atsiprašau. Jūs esate ekspertai, – toliau emocingai savo mintis dėstė treneris. – Kas buvo? Taip ir buvo. Mes kažkur perskubėjome, buvo kelios klaidos pirmajame ketvirtyje, tiesiog paėmėme ir nesustabdėme, o jie nubėgo. Gali kalbėti apie taktikas... Ruošėmės ir taip toliau. Kad tą žaisti, reikia sugrįžti, reikia apsiginti. Mes šito nepadarėme. Šitai buvo akcentuojama nuo pat pradžių.

Mes to nepadarėme. Galima daug kalbėti ir galima trumpai kalbėti. Pažiūrėkite į jų procentus – 70 dvitaškių, 50 tritaškių. Jie metė kai kuriuos metimus į veidą, per rankas ir taip toliau, bet jie metė tik 13 baudų. Mūsų šiandien nebuvo. Tiesiai pasakysiu, mūsų šiandien nebuvo.“

REKLAMA

– Abejos rungtynės su Paryžiumi buvo labai nesėkmingos...

– Aš sakyčiau, kad pirmosios buvo net geresnės, mes tris ketvirčius laikėmės ir vėliau mus nulaužė.

– Ar jūsų komandai įmanoma sustabdyti T.J.Shortsą?

– Šiandien tenka pripažinti jo talentą, ką galiu pasakyti. Jeigu mes turėtume Jeffą Taylorą ir Rasheedą Sulaimoną, galbūt kalbėtume šiek tiek kitaip.

– Kokį įspūdį palieka „Wolves“ naujokas Garrisonas Brooksas?

– Aš manau, kad jis visai neblogai sužaidė tas kelias minutes, reikėjo galbūt daugiau duoti. Nenorėjau jo mesti į ugnį, bet tiek, kiek jis išėjo – nieko nesugadino. Nusiėmė kamuolių, krito ant kamuolio, pats įmetė. Palieka gerą įspūdį. Manau, kad jis mums padės dar daugiau.

– Kur matote pagrindinę problemą, sakydamas, kad jūsų nebuvo rungtynėse?

– Nežinau. Galime kalbėti ir burti labai daug. Taip būna. Pradžia buvo gera, bet vėliau išsimušėme, jie nubėgo ir mes subliuškome. Nežinau. Ką čia teisintis. Ką besakyčiau, skambės, kaip pasiteisinimas. Turėjome tų problemų ir su „Šiauliais“. Laikas nėra mūsų sąjungininkas, bet niekam tai neįdomu. Tu turi išeiti ir kovoti. Žaidė varžovas gerai, bet kiek buvo situacijų, kur mums reikia prasižengti ir mes to nepadarome. Jie pum pum pum ir iš po krepšio įmeta. Palaukite, vyručiai. Nė viena sistema už jus neapsigins. Tai yra aš ir varžovas. Reikia gintis ten, kur varžovas pataiko.

REKLAMA

– Akivaizdu, kad varžovai yra vieni favoritų Europos taurėje. Ar matote juos Eurolygoje?

– Sunku pasakyti, jie irgi yra pralaimėję. Paskutines rungtynes pralaimėjo „AS Monaco“. Tas pats Nadiras Hifi kai nepataikė, jie labai prastai atrodė. Patikėkite. Ir nebuvo taip, kad Monakas labai gudriai, taktiškai žaidė. Bet jie turi atletiškumo, greičio ir buvo visai kitokia komanda. Aišku, kad po to pralaimėjimo jie turėjo sureaguoti. Buvome kalbėję apie tai ir mes neatsakėme į tą reakciją.

„Ilgoji pertrauka“: Kaukėno klaidos ir kompetencija, Lietuva elite su Maksvyčiu, „Ryto“ abonementai, „Lietkabelio“ likę darbai, 20-mečių pasirodymas ir perspektyvos, žurnalistinė etika dėl situacijos Puerto Rike ir LKL klubų pinigai iš generalinių rėmėjų


42 komentarai
Naujausi komentarai (42)
Geriausiai ivertinti (42)
PRO komentarai (1)
i
Noriu gauti pranešimus apie atsakymus į mano komentarą Komentuoti gali tik registruoti portalo vartotojai.
Norėdami komentuoti prisijunkite.
Prisijungti
Komentuoti
Daugiau komentarų
Atsakyti
TVARKARAŠTIS