Šiandien, 12:00
Olimpiada
Australija
0
Ispanija
0
Šiandien, 14:30
Olimpiada
Vokietija
0
Japonija
0
Šiandien, 18:15
Olimpiada
Prancūzija
0
Brazilija
0
Šiandien, 22:00
Olimpiada
Graikija
0
Kanada
0
Rytoj, 12:00
Olimpiada
Pietų Sudanas
0
Puerto Rikas
0
Rytoj, 18:15
Olimpiada
Serbija
0
JAV
0
07-30, 12:00
Olimpiada
Ispanija
0
Graikija
0
07-30, 14:30
Olimpiada
Kanada
0
Australija
0
07-30, 18:15
Olimpiada
Japonija
0
Prancūzija
0
07-30, 22:00
Olimpiada
Brazilija
0
Vokietija
0
07-31, 18:15
Olimpiada
Puerto Rikas
0
Serbija
0
07-31, 22:00
Olimpiada
JAV
0
Pietų Sudanas
0
08-02, 12:00
Olimpiada
Japonija
0
Brazilija
0
08-02, 14:30
Olimpiada
Australija
0
Graikija
0
08-02, 18:15
Olimpiada
Kanada
0
Ispanija
0
08-02, 22:00
Olimpiada
Prancūzija
0
Vokietija
0
08-03, 18:15
Olimpiada
Puerto Rikas
0
JAV
0
08-03, 22:00
Olimpiada
Serbija
0
Pietų Sudanas
0

Preliminarų sugrįžimo laiką atskleidęs J.Tayloras: apie užsitęsusią reabilitaciją ir „Wolves“ potencialą (10) interviu

Lapkričio 28 d., 22:48
J.Tayloras artėja prie sugrįžimo (Klubo nuotr.)
J.Tayloras artėja prie sugrįžimo (Klubo nuotr.)
Gustavas Klikna

Jeffery Tayloras – viena didžiausių šio sezono mįslių Vilniaus „Wolves“ komandoje. Dar rugsėjo pabaigoje krepšininkui buvo atlikta kelio operacija ir paskelbta, kad jis nerungtyniaus bent keturias savaites. Vėliau papildyta, jog amerikietis grįš lapkričio viduryje, tačiau kalendoriui beveik persiritus į gruodį 34-erių veteranas vis dar nesitreniruoja visa jėga.

Visgi po „Wolves“ pralaimėjimo Londono „Lions“ (87:101), J.Tayloras atskleidė, kad turėtų žengti ant parketo po kelių savaičių ir papasakojo, kodėl jo sugrįžimas užsitęsė.

„Jaučiuosi gerai. Esu susikoncentravęs į savo kelio reabilitaciją. Tikiuosi, kad greitai grįšiu ant parketo. Viskas vyksta pagal planą, bet kiekviena reabilitacija yra individuali. Gali uždėti preliminarų laiką, bet jis ne visuomet bus tikslus. Buvo numatytas lapkričio vidurys, bet esame, kur esame ir stengiamės išpešti maksimumą bei greitai sugrįžti“, – teigė krepšininkas.

REKLAMA

Visgi ir be J.Tayloro „Wolves“ komanda sezoną pradėjo labai solidžiai. Lietuvos krepšinio lygoje vos su 1 pralaimėjimu vilkai rikiuojasi pirmi bei nugalėjo tiek Kauno „Žalgirį“, tiek Vilniaus „Rytą“, o Europos taurėje sostinės ekipa su 4 pergalėmis ir 4 pralaimėjimais žengia penktoje A grupės vietoje.

„Mes žaidžiame gerą krepšinį. Visuomet kovojame, vyrukai visada stengiasi likti rungtynėse, jas laimėti, – komanda džiaugėsi J.Tayloras. – Mes esame konkurencingi. Visiems varžovams sudarome sunkias sąlygas. Manau, kad visi yra laimingi, kur mes dabar esame pagal rezultatus, bet liko dar daug sezono, daug dalykų gali pasikeisti. Kol kas mes darome labai gerą darbą.“

Tayloras Tayloras

– Pastaraisiais metais jus kamavo traumos. Kiek sunkus psichologiškai buvo šis laikotarpis, kuomet nežaidėte? – Žurnalistai paklausė J.Tayloro.

REKLAMA

– Nepasakyčiau, kad mane kamavo traumos. Tiesiog su niekuo nepasirašiau sutarties iki praėjusio gruodžio, patyriau čiurnos traumą praėjusio sezono pabaigoje ir dabar turiu kelio traumą, su kuria turiu susitvarkyti. Turiu išlaikyti šaltą protą. Reabilitacija nėra niekam maloni, bet tu turi atiduoti viską ir sugrįžti kiek galima greičiau ir vėl mėgautis krepšiniu su vyrukais.

– Kristupas Žemaitis kalbėjo apie jūsų lyderystę už aikštelės ribų. Kaip motyvuojate komandą?

– Aš tiesiog stengiuosi kalbėti su vyrukais, ypač per treniruotes. Jeigu pastebiu kažką, ar pamatau, ką kažkas galėtų patobulinti. Visada stengiuosi pridėti ranką. Šie vyrukai yra geri žaidėjai ir žino, kaip žaisti krepšinį, bet jeigu pamatau, ką jie galėtų daryti geriau, pasakau. Komandos draugai yra puikūs ir jie daro įspūdingą darbą.

– Jūs nežaidžiate, tačiau LKL esate pirmi. Koks yra komandos potencialas?

– Mes galime kautis su bet kuo net ir be manęs ar Sulaimono. Mes turime labai talentingą komandą. Reikia, kad vyrukai sugrįžtų po traumos ir tada prisitaikytume vienas prie kito. Likęs sezonas bus labai intriguojantis ir įdomus. Reikia mėgautis ir žaisti kartu.

REKLAMA

– Ką pridėsite jūs, ko dabar galbūt trūksta „Wolves“?

– Visko po truputį: taškų rinkimo, kovos dėl kamuolių. Darysiu viską, ko reikia komandai.

– Reabilitacija yra ilgas procesas. Ką veikiate jos metu laisvu laiku?

– Šiek tiek lankausi po Vilnių, nedaug. Pažaidžiu krepšinį, keliauju namo, pasikalbu su dukromis. Nesu labai aktyvus šiomis dienomis. Darau viską, kad kuo greičiau sugrįžčiau.

– Kaip apibūdintumėte savo ryšį ir santykį su Kęstučiu Kemzūra?

– Geras, normalus. Tai yra draugiški trenerio ir žaidėjo santykiai.

„Ilgoji pertrauka“: Kaukėno klaidos ir kompetencija, Lietuva elite su Maksvyčiu, „Ryto“ abonementai, „Lietkabelio“ likę darbai, 20-mečių pasirodymas ir perspektyvos, žurnalistinė etika dėl situacijos Puerto Rike ir LKL klubų pinigai iš generalinių rėmėjų


10 komentarai
Naujausi komentarai (10)
Geriausiai ivertinti (10)
PRO komentarai (3)
i
Noriu gauti pranešimus apie atsakymus į mano komentarą Komentuoti gali tik registruoti portalo vartotojai.
Norėdami komentuoti prisijunkite.
Prisijungti
Komentuoti
Daugiau komentarų
Atsakyti
TVARKARAŠTIS