M.Smarto komentaras atsiėjo 15 tūkst. JAV dolerių (7)

Rugpjūčio 2 d., 15:43
M.Smartas turės susimokėti (Scanpix nuotr.)
M.Smartas turės susimokėti (Scanpix nuotr.)
Šaltinis: Krepsinis.net

Bostono „Celtics“ komandos vedlys Marcusas Smartas pakomentavo kontroversišką rungtynių sprendimą ir dėl to turės susimokėti.

Likus žaisti pusantros minutės Gianniui Antetokounmpo buvo užfiksuota šeštoji pražanga, turėjusi eliminuoti jį iš rungtynių. Vis dėlto epizodą peržiūrėję arbitrai savo sprendimą pakeitė ir graikas nulėmė likusią rungtynių eigą.

Po šio susitikimo M.Smartas neslėpė savo pozicijos: „Jam tai buvo šešta pražanga ir teisėjai nenorėjo jo eliminuoti iš rungtynių. Vadinkime daiktus savais vardais“.

Už šią frazę krepšininkui lyga skyrė 15 tūkst. JAV dolerių baudą.

 

Padėkite mums kurti gerą turinį - tapkite Krepsinis.net rėmėju >>


7 komentarai
Naujausi komentarai (7)
Geriausiai ivertinti (7)
PRO komentarai
i
Noriu gauti pranešimus apie atsakymus į mano komentarą Komentuoti gali tik registruoti portalo vartotojai.
Norėdami komentuoti prisijunkite.
Prisijungti
Komentuoti
Daugiau komentarų
Atsakyti

Tau gali patikti