Pasibaigęs. 05-05 17:20
Betsafe-LKL
Wolves Twinsbet
97
Žalgiris
93
Pasibaigęs. 05-05 19:30
Betsafe-LKL
Šiauliai
104
Neptūnas
98
Pasibaigęs. 05-06 18:50
Betsafe-LKL
7bet-Lietkabelis
92
Nevėžis-Optibet
93
Pasibaigęs. 05-07 21:15
Eurolyga
Panathinaikos
81
Maccabi
72
Pasibaigęs. 05-08 18:50
Betsafe-LKL
Žalgiris
92
Uniclub Casino-Juventus
62
Pasibaigęs. 05-08 20:00
Eurolyga
Monaco
79
Fenerbahče
80
Pasibaigęs. 05-08 22:00
Eurolyga
Barcelona
59
Olympiacos
63
Pasibaigęs. 05-09 18:00
Betsafe-LKL
Pieno žvaigždės
89
Rytas
124
Pasibaigęs. 05-09 18:50
Betsafe-LKL
Šiauliai
79
7bet-Lietkabelis
87
Pasibaigęs. 05-09 19:00
Betsafe-LKL
M Basket
81
Nevėžis-Optibet
93
05-24, 19:00
Eurolyga
Panathinaikos
0
Fenerbahče
0
05-24, 22:00
Eurolyga
Real
0
Olympiacos
0

J.Plaza: kas žino, galbūt einant nuo arenos iki autobuso kas nors mus paliks (43)

Kovo 14 d., 11:56
J.Plazos Maskvoje laukia nelengvos rungtynės (Fotodiena.lt)
Šaltinis: Krepsinis.net

Kauno „Žalgiris“ vyksta į Maskvą, kur penktadienį žais Eurolygos „Top 16“ etapo vienuoliktojo turo rungtynes su CSKA klubu. Nors Lietuvos čempionams teks verstis be Marko Popovičiaus, vyriausiasis treneris Joanas Plaza tiki savo auklėtiniais.

Iš rikiuotės iškritęs kroatas papildė būrį krepšininkų, kurie ankstesnėse dvikovose su Rusijos komanda vedė Kauno ekipą į pergales.

„Turime vienuolika krepšininkų, tačiau kas žino, galbūt einant nuo čia iki autobuso kas nors mus paliks. Jei pažiūrėtume į pirmąją tarpusavio su CSKA akistatą šį sezoną, penktadienį neturėsime keturių žaidėjų, kurie tada rungtyniavo – Ibrahimo Jaabero, Marko Popovičiaus, Tremmello Dardeno ir Pauliaus Jankūno. Rungtynės bus visiškai kitokios, tačiau dabar yra tas metas, kai reikia žaisti dėl vardo, esančio ant mūsų marškinėlių. Privalome atiduoti visas jėgas, būti rimtai nusiteikę.

REKLAMA

Turime galimybę, galbūt kelias įveikti CSKA, todėl turime kautis dėl „Žalgirio“ vardo. Stengsimės paneigti visas prognozes, kad patirsime pralaimėjimą“, – teigė strategas.

– Varžovai sakė, kad „Žalgiriui“ belieka kautis tik dėl garbės.

– Mes galime kovoti dėl daugelio priežasčių, tame tarpe ir dėl garbės. Šiuo metu mes norime patekti tarp aštuonių stipriausių Eurolygos komandų. Sutinku, tai padaryti bus be galo sunku, ypač be tų keturių krepšininkų, kurie yra startinio penketo žaidėjai.

Turime krepšininkų, kurie gali žengti dar vieną žingsnį – Donnie McGrathą, Vytenį Lipkevičių, Mindaugą Kuzminską. Tai puiki proga visiems atsiskleisti. Sieksime kontroliuoti rungtynių eigą per pirmus tris ketvirčius, o kaip bus rungtynių pabaigoje – pamatysime. Turime žaidėjų kaip broliai Lavrinovičiai, Robertas Javtokas, M.Kuzminskas, Oliveris Lafayette‘as, Rimantas Kaukėnas, kurie gali demonstruoti puikų krepšinį.

– Ar tiesa, kad O.Lafayette‘as savaitės pabaigoje planuoja palikti ekipą?

– Nežinau. Prieš kelias dienas kalbėjomės su žaidėjais apie visą situaciją. Tiesa, kad žaidėjai savo kontraktuose turi galimybę išvykti iš komandos, jei jie laiku negauna atlyginimo. Tikiuosi, kad atsakingi klubo darbuotojai stengiasi kontroliuoti situaciją, kad krepšininkai nepaliktų komandos. Jie ieško geriausio varianto „Žalgiriui“.

Galime sakyti ką nori, tačiau šie žmonės yra sąžiningi ir nori priimti kuo geresnį sprendimą pačiam klubui, miestui ir kartu visai šaliai. Aš juos visiškai palaikau ir suprantu, kad nėra lengva surasti rėmėjų, investuotojų. Viskas yra komplikuota, tačiau mes dar turime daug iškeltų tikslų – užimti pirmąją vietą Lietuvos krepšinio lygoje, VTB Vieningosios lygos turnyre bei patekti į Eurolygos atkrintamąsias. Turime toliau ieškoti išeities, kad netektų viso sezono nubraukti veltui.

„Ilgoji pertrauka“: Lietuvos agentų darbas, vertę pakėlę LKL lietuviai, LKF galimybės „įpirkti“ aukšto lygio žaidėją, krepšininkų ilgaamžiškumas, nutekanti informacija iš klubų ir 3x3 rinktinių galimybės

43 komentarai
Naujausi komentarai (43)
Geriausiai ivertinti (43)
PRO komentarai (19)
i
Noriu gauti pranešimus apie atsakymus į mano komentarą Komentuoti gali tik registruoti portalo vartotojai.
Norėdami komentuoti prisijunkite.
Prisijungti
Komentuoti
Daugiau komentarų
Atsakyti
ILGOJI PERTRAUKA