B.Baronas Serbijos čempiono titulą nulėmusį dvitaškį pelnė ne pagal taisykles (2)

Birželio 19 d., 08:39
B.Baronas pergalingo metimo metu pažeidė taisykles
B.Baronas pergalingo metimo metu pažeidė taisykles
Šaltinis: Krepsinis.net

Serbijos krepšinio lyga pripažino esminę teisėjų klaidą ketvirtose finalo serijos rungtynėse tarp dviejų Belgrado klubų – „Partizan“ bei „Crvena Zvezda“.

Arbitrai suklydo pačioje susitikimo pabaigoje, kai paskutinę dvikovos sekundę pergalingą dvitaškį pataikęs „Crvena Zvezda“ klubo gynėjas Billy Baronas sužingsniavo.

Serbijos krepšinio lyga trims kito sezono mačams diskvalifikavo tris mače dirbusius teisėjus, tačiau nepatenkino „Partizan“ ekipos prašymo anuliuoti susitikimo rezultatą, kam prieštarauja FIBA taisyklės.

Serijoje iki trijų pergalių „Crvena Zvezda“ ekipa laimėjo rezulatu 3:1 ir Serbijos čempionato nugalėtoja tapo penktą kartą iš eilės.


2 komentarai
Naujausi komentarai (2)
Geriausiai ivertinti (2)
PRO komentarai
i
Noriu gauti pranešimus apie atsakymus į mano komentarą Komentuoti gali tik registruoti portalo vartotojai.
Norėdami komentuoti prisijunkite.
Prisijungti
Komentuoti
Daugiau komentarų
Atsakyti

Tau gali patikti