Arbitrus pavogus pergalę kaltinęs D.Riversas turės paploninti piniginę (6)

Gegužės 15 d., 20:40
D.Riversas kategoriškai nesutiko su arbitrų sprendimu (Scanpix)
Šaltinis: Krepsinis.net

Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) vadovai „nuskausmino“ Los Andželo „Clippers“ vyriausiąjį trenerį Docą Riversą, kuris po Vakarų konferencijos pusfinalio penktųjų rungtynių užsipuolė arbitrus.

52-ejų metų specialistas kaltino teisėjus pavogus pergalę, kai likus žaisti 11,3 sekundės, „Clippers“ pirmaujant 104:102, po krepšiu veržęsis Oklahomos „Thunder“ gynėjas Reggie Jacksonas išleido kamuolį į užribį, tačiau po video peržiūros arbitrai priėmė Oklahomos klubui palankų sprendimą.

Vėliau iš toli atakavęs Russellas Westbrookas išprovokavo varžovo pražangą ir trimis baudų metimais išplėšė „Thunder“ pergalę 105:104. Serijoje iki keturių pergalių Oklahomos krepšininkai pirmauja 3:2.

Už teisėjų darbo kritikavimą D.Riversas turės sumokėti 25 tūkstančių Jungtinių Amerikos Valstijų (JAV) dolerių baudą.

Padėkite mums kurti gerą turinį - tapkite Krepsinis.net rėmėju >>


6 komentarai
Naujausi komentarai (6)
Geriausiai ivertinti (6)
PRO komentarai (2)
i
Noriu gauti pranešimus apie atsakymus į mano komentarą Komentuoti gali tik registruoti portalo vartotojai.
Norėdami komentuoti prisijunkite.
Prisijungti
Komentuoti
Daugiau komentarų
Atsakyti