Dabar yra 22 Geg 2013, 20:53

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 22 pranešimai(ų) ]  Eiti į 1, 2, 3  Kitas
Autorius Žinutė
 Pranešimo tema: Anglijos krepšinis
StandartinėParašytas: 11 Sau 2008, 18:32 
Atsijungęs
Trenerio asistentas
Vartotojo avataras

Tomokiux negalejo sukurt sios temos ir paprase pagalbos.Tai va geranoriskai padejau. :)

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 11 Sau 2008, 18:45 
Atsijungęs
Pradinukas

aciu..... tai va...Man siuloma yra vaziuoti zaisti krepsini i aglija... nes ce lietuvoje as nepasiekciau nk gero su krepsiniu.. o anglijoje galeciau mokytis sporto koledze kasio ce omenyje ir tobuleti... ka jus manote apskritai apie anglijos krepsini ir apie mano varianta?

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 11 Sau 2008, 19:01 
Atsijungęs
Buves Adminas
Vartotojo avataras

Tomokiux rašė:
aciu..... tai va...Man siuloma yra vaziuoti zaisti krepsini i aglija... nes ce lietuvoje as nepasiekciau nk gero su krepsiniu.. o anglijoje galeciau mokytis sporto koledze kasio ce omenyje ir tobuleti... ka jus manote apskritai apie anglijos krepsini ir apie mano varianta?

Na tikrai butu nesamone taip elgtis. Jei tavo tikslas ishmokti gerai zhaisti, tai Lietuvoje tikrai yra istaigu ir treneriu pralenkianchiu bet ka, kas yra tuoj Anglijoje. Pasakyk man nors viena krepshininka, kuris baige Anglijos sporto koledzha. Jei jau vazhioti i uzhsieni kur galima mokytis ir zhaisti krepshini, tai tam yra - JAV. Ir kodel manai, kad Lietuvoje nieko gero nepasieksi?

TheSportCity.Net - sportiniai menedžeriai
Paveikslėlis

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 11 Sau 2008, 19:14 
Atsijungęs
Pradinukas

todel nes as gyvenu miestelyje viename mazame kur 10 000gyventoju ir tenai nera normalaus kasio trenerio ir treniruociu.. tai ir man yra 15metu 188cm esu 84kg sveriu ir lankau kasi tik 3metus bet losdamas pries savo metu karunos komanda imeciau 11pts ir 8reb ir 2blok.. tai o anglijoje galeciau tobulet ens yra geros arenos.. geresnes sales nei lietuvoje.. tenai butu treniruote pries pamokas ir po ju.. tai toblet gerai.. ir dar tenai gerbemi lietuviai kaip kasistai...

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 11 Sau 2008, 19:18 
Atsijungęs
Pradinukas

ten nera lb geri krepsininkai...

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 11 Sau 2008, 19:36 
Atsijungęs
Trenerio asistentas
Vartotojo avataras

Pritariu mindaugast ir BORKAI,jei esi talentingas tai gali tobulet Lietuvoje.Yra Sabonio ,Marciulionio bei kitos krepsinio mokyklos,kas turi galimybe vaziuoja mokintis ir zaisti kasio i JAV.Dar neteko girdet kad kas vaziuotu zaisti krepsinio i Anglija ,tikras nonsensas .Jei kasi zaidi tik kaip megejas,anglu tikrai nesudominsi,na nebent jei butum aukstaugis.

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 11 Sau 2008, 19:49 
Atsijungęs
Komandos savininkas
Vartotojo avataras

Pritariu dodgy ir Borkai ir,mindaugast.Anglija-tai ne geriausias pasirinkimas.

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 12 Sau 2008, 14:46 
Atsijungęs
Veteranas

jei tikrai noresi kanors pasiekt, pasieksi ir lietuvoj. reikia sirdies, darbo idet, ir pasieksi ko esi uzsibrezes...

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 15 Sau 2008, 22:01 
Atsijungęs
Veteranas
Vartotojo avataras

Nedurnavok,koks ten Anglijoj kashis,net juokas jama.Prasimushi i kashiorus ir chia,Lietuvoje.Jei aisku labai stengsiesi ir velniskai to noresi.Treniruokis ,treniruokis ir dar karta treniruokis.zvaigzde netapsi,bet i NKL ar LKL prasimusti sansu gal ir turesi.Viskas nuo taves priklauso.

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 16 Sau 2008, 03:34 
Atsijungęs
Generalinis vadybininkas
Vartotojo avataras

nu bandysiu neizeist , bet jei jau tavim nesusidomejo stambesnes lietuvos kashio mokyklos , kurios griebia visus talentus ish kaimeliu , tai tau reikia daug tobulet , o kuom anglijoje geriau , lankai grazesni ? Siskauskas geras pavyzdys kad ne vieta , o talentas viska lemia , sekmes .

Į viršų
 Aprašymas  

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 22 pranešimai(ų) ]  Eiti į 1, 2, 3  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į: